Kryebashkiaku Vangjush Dako është takuar me njerëzit e artit të qytetit të Durrësit. Ushqimi

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka uruar besimtarët myslimanë, qytetarët e Durrësit dhe të

...

Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar kryebashkiakja e Durrësit

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako është takuar me ambasadorin e Katarit në vendin

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në mbledhjen e task forcës së

...