Në kuadër të turit të llogaridhënies publike të qeverisë “Puna për Shqipërinë që Duam”, Ministri i Infrastrukturës dhe

...

Nisi puna për prishjen e 3 prej banesave që gjenden mbi arenën e amfiteatrit të qytetit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka denoncuar një një ngjarje të paprecedent që ka ndodhur në

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadoren e re të...