Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka uruar besimtarët ortodoksë me rastin e Pashkëve.

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka uruar besimtarët ortodoksë  me rastin e Pashkëve. Pasi

...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka qenë i pranishëm në shkollën 9 vjeçare jo publike “Frymë

...

Ne po lobojmë për të hapur një qendër terapie për fëmijët autikë të Durrësit dhe ne si Bashki do

...