Bashkia e Durrësit vazhdon punën për të mundësuar një sezon turistik sa më të mirë në mënyrë që të thithë sa më...

Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar Bashkia e Durrësit ka

...

Në kuadër të vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, Bashkia e Durrësit dhe shoqata

...
Bashkia e Durrësit ka prezantuar projektin që tashmë është në zbatim e sipër për informatizimin e...

Bashkia e Durrësit,  C.S.I. (Qendra Sportive Italiane) dhe agjensia SocialCom do të realizojnë

...