Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar rrugën Shqipeve në lagjen nr. 13 në

...

Krahas projekteve të shumta që vazhdojnë zbatimin dhe që po ja ndryshojnë faqen të gjithë qytetit një

...

Ekipi durrsak i basketbollit Goga Basket i cili do të ndeshet në finale të kampionatit kombëtar me Teutën

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ekipin e basketbollit femra të

...

Do të vëmë në funksion të tre rezervuarët e zonës për të siguruar vaditjen e plotë të fermave si

...