Zona simbol e Durrësit,ajo që njihet nga durrsakët si Vila e Zogut ,po rikthehet në identitet për

...

Në vijim të punës pesevjecare dhe eksperiencës së akumuluar tashmë, kam kënaqësinë të prezantoj

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një takim të zgjeruar lidhur me

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako, ka përuruar përfundimin e  punimeve të rrugës

...

Vijon me ritme të shpejta operacioni i rindërtimit në Bashkinë e Durrësit ku deri tani IMT i ndihmuar

...