Kryebashkiakja e Durrësit Emiriana Sako ka vizituar disa nga kopshtet dhe çerdhet e qytetit ku ka uruar

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për zbatimin e...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar rrugën tek nënstacioni në Shkozet...
Bashkia e Durrësit po merr masat për përmirësimin e ndjeshëm të infrastrukturës së qytetit . Është...