Bashkia e Durrësit në kuadër të përgatitjes së planit...

Teatri A.Moisiu dhe drejtoria e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Durrësit kanë organizuar një ceremoni me

...

Brenda vitit të parë të mandatit të ardhshëm të bashkisë nisin punimet për ndërtimin e impiantit të

...

Punimet për zbatimin e projektit madhor të ujësjellësit të Durrësit fillojnë në shtator. Lajmi u

...