Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka bërë një urim të gjithë qytetarëve durrsakë me

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadoren e Kroacisë në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka kryer homazhe në nderim të një prej figurave më

...

Në kuadër të 100 vjetorit të luftës së parë botërore dhe si pjesë e nismës të Presidencës italiane të

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në hapjen e stacionit publik të...