Studentë të sapodiplomuar i kanë dhuruar Bashkisë së Durrësit 8 buste që paraqesin personalitete të...

Presidenti i parlamentit evropian Martin Schultz ka zhvilluar një vizitë në qytetin e Durrësit. Ai

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako së bashku me zv/kryeministrin e Kosovës Ram Manaj...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për rikonstruksionin dhe...