Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim një delegacion të zyrtarëve nga

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në seminarin nderkombetar me teme

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka uruar qytetarët durrsakë dhe të gjithë

...