Për 5 ditë me radhë qyteti i Durrësit do të jetë vëmendja letrare mbarëkombëtare, vend i cili

...

Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitarovic ka zhvilluar një vizitë në qytetin e Durrësit dhe së

...

Këshilli Bashkiak i Durrësit ka zhvilluar një mbledhje të jashtëzakonshme me mjete të komunikimit

...