Kryetarja e re e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka bërë betimin në këshillin bashkiak të qytetit

...

Durrësi me një sezon turistik të pasur me aktivitete kulturore. Është mbyllur në një natë magjike

...
Nën kujdesin e vecantë të kryetarit të Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ëshët zhvilluar në 14 gusht Nata e...
Bashkia e Durrësit nën patronazhin e MTKRS dhe Ministrit të Kulturës në cilësinë e...