Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me ambasadorin japonez në

...

Në bashkinë e Durrësit është zhvilluar mbledhja e komitetit drejtues për mekanizmin e kordinuar kundër

...

Zv.ministrja e Brendshme, Rovena Voda, së bashku me kryebashkiaken e Durrësit Valbona Sako dhe me

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka marrë pjesë në aktivitetin: ‘’Të drejtat,

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka zhvilluar një takim me drejtuesen për

...