Filmi " Last day of emma blank" nje bashkeprodhim holandez-belg është shpallur fitues i çmimit të...

Bashkia e Durrësit ka zhvilluar dëgjesën publike mbi raportin paraprak të Vlerësimit Strategjik

...

Bashkia Durrës në partneritet me Bashkitë Palazzo San Gervasio Itali, Teruel Spanjë dhe Olimpia e

...

Është çelur në galerinë e arteve pamore “Nikolet Vasia” ekspozita që i kushtohet shenjtores

...