Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako në ditën e parë të shkollës ka përuruar shkollën e re 9

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar shkollën e re 9-vjeçare Myslim Hida në Arapaj

...

Festivali nderkombetar i Filmit ne Durres celi siparin e tij ne nje ceremoni mbreselenese ne

...

Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh

...