Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh

...

Kryetarja e bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me përfaqësues të ekipit të

...

Bashkia Durrës, si anëtare e Forumit të Vendeve të Adriatikut dhe Jonit (FAIC), i bashkohet

...

Me rastin e ditës ndërkombëtare të shkrimit dhe leximit u zhvillua në Qendrën Komunitare

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në aktivitetet e zhvilluara në sheshin “Liria” me rastin

...