Nën kujdesin e Këndit të BE të Bashkisë së Durrësit u zhvillua nje konkurs-ekspozitë me punime

...

Në odeonin "Nikolin Xhoja" janë mbledhur artistë, shkrimtarë, poetë, intelektualë dhe qytetarë

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me ambasadoren franceze në

...

Në qendrën e shërbimeve komunitare për fëmijë me aftësi të kufizuara, u bënë bashkë përfitues të shërbimeve të

...

Kryebashkiakja e Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Kuvajtit në Tiranë, Fayez

...