Në ditën e parë të shkollës kryetarja e bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka vizituar shkollën

...
Ka filluar në Durrës java e kinemasë iberoamerikane. Hapja e aktivitetit është...

Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Bashkia e Durrësit organizuan në Shtëpinë e Pushimit në Durrës, kampin

...
Filmi artistik italo-austriak "La pivellina" është shpallur...