Në arenën e Amfiteatrit të Durrësit është çelur edicioni i tretë Festivali Ndërkombëtar Veror i Filmit...
Në ditën e parë të fillimit të shkollës kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako...
Qendra shqiptare për shëndetin publik në bashkëpunim me bashkinë e Durrësit kanë...
Vendimi i KRRTRSH-së për portin e peshkimit është i jashtëligjshëm dhe një shkelje e ahapur e...