Vendimi i KRRTRSH-së për portin e peshkimit është i jashtëligjshëm dhe një shkelje e ahapur e...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako në ditën e parë të shkollës ka përuruar shkollën e re 9

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar shkollën e re 9-vjeçare Myslim Hida në Arapaj

...

Festivali nderkombetar i Filmit ne Durres celi siparin e tij ne nje ceremoni mbreselenese ne

...