Filmi “Tri dritare dhe një varje” i regjisorit kosovar Isa Qosja është shpallur fitues i çmimit të madh

...

Bashkia e Durrësit vijon punën e përditshme për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako ka përuruar shkollën e re “Artan Zeka” në Qerret të njësisë

...

Kryetarja e bashkisë së Durrësit Valbona Sako ka zhvilluar një takim me përfaqësues të ekipit të

...

Bashkia Durrës, si anëtare e Forumit të Vendeve të Adriatikut dhe Jonit (FAIC), i bashkohet

...