Një vit pas tërmetit të 21 shtatorit ka përfunduar në bashkinë e Durrësit rindërtimi i banesave

...

Me rastin e ditës ndërkombëtare të shkrimit dhe leximit u zhvillua në Qendrën Komunitare

...

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit ka marrë pjesë në aktivitetet e zhvilluara në sheshin “Liria” me rastin

...

Nën kujdesin e Këndit të BE të Bashkisë së Durrësit u zhvillua nje konkurs-ekspozitë me punime

...

Në odeonin "Nikolin Xhoja" janë mbledhur artistë, shkrimtarë, poetë, intelektualë dhe qytetarë

...