Është zhvilluar në Durrës konferenca ndërkombëtare e fondacionit humanitar “Misioni pa kufij” ku kanë

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka uruar qytetarët durrsakë dhe të gjithë shqiptarët me

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim një delegacion të senatit

...