Bashkia Durrës në partneritet me Bashkitë Palazzo San Gervasio Itali, Teruel Spanjë dhe Olimpia e

...

Është çelur në galerinë e arteve pamore “Nikolet Vasia” ekspozita që i kushtohet shenjtores

...
Në arenën e Amfiteatrit të Durrësit është çelur edicioni i tretë Festivali Ndërkombëtar Veror i Filmit...
Në ditën e parë të fillimit të shkollës kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako...
Qendra shqiptare për shëndetin publik në bashkëpunim me bashkinë e Durrësit kanë...