Në Durrës që në orët e para të mengjesit janë falur me qindra besimtarë ne xhaminë e qytetit, ku kanë...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me delegacionin e nivelit të

...

Me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore janë zhvilluar në Durrës një sërë

...

Përfundon procesi i legalizimit për zonën e Manzës dhe Maminasit. Me këtë rast u organizua nga

...