Në kuadër të sezonit turistik ndërmarrja e pastrim gjelbërimit në bashkinë e Durrësit ka nisur

...

Save the Children në partneritet me shoqatën “Ndihmoni Jetën” dhe me Bashkinë e Durrësit

...

“Kosto e dhunës në qytetin tënd” është një fushatë kombëtare iniciuar nga Programi i Kombeve të

...

Bashkia e Durrësit/Kendi i BE, pjesë e Projektit “Bashkitë për në Evropë”, projekt ky që financohet

...

Me rastin e 5 Majit, ditës së nderimit për të rënët e kombit shqiptar Bashkia e Durrësit ka

...