Muaji Maj është muaji i Biçikletës. Kryebashkiaku Vangjush Dako pedaloi së bashku me të rinjtë dhe stafet e

...
Është  çelur në Galerinë e Arteve Pamore “Nikolet Vasia” të Durrësit ekspozita e piktorit të madh durrsak...

Kryetari i Bashkisë së Durrës Z Vangjush Dako i akordoi titullin “Mirënjohja e qytetit të

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim një delegacion nga komuna e...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka shpërndarë dhuratat e festave të fundvitit...