Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka bërë një urim të gjithë qytetarëve durrsakë me rastin e festës

...
Në Durrës që në orët e para të mengjesit janë falur me qindra besimtarë ne xhaminë e qytetit, ku kanë...
Afrimi i sezonit turistik e gjen qytetin bregdetar dhe plazhet e tij në përpjekje...