Bashkia e Durrësit ka prezantuar dhe ka diskutuar me komunitetin dhe grupet e interest në një

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka zhvilluar një takim me delegacionin e nivelit të

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Turqisë, Murat

...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim në Bashkinë e Durrësit...

Një grup gazetarësh i përbërë nga përfaqësues të gazetave më të mëdha të Austrisë është pritur në një takim nga

...