Bashkia Durrës ka organizuar një aktivitet  në kuadër të ditëve kunder dhunës. Ky aktivitet...
Është celur në pallatin e kulturës në Durrës java kulturore zviceriane në kuadër të së cilës është zhvilluar një...

Me rastin e Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore janë zhvilluar në Durrës një sërë

...

Durrësi i është bashkuar fushatës botërore “Bëje Botën Portokalli”. Në kuadër të 16 ditëve të aktivizimit kundër

...

“Personat më aftësi të kufizuar dhe sidomos fëmijët me aftësi të veçanta kanë qenë dhe do të jenë në

...