Është zhvilluar në qytetin e Durrësit ceremonia e hapjes së Kampionatit Europian të Peshëngritjes për të

...
Në pallatin e sportit Ramazan Njala të Durrësit ka filluar kupa e Federatës që tashmë do të quhet kupa Juxhin...

Përfundon procesi i legalizimit për zonën e Manzës dhe Maminasit. Me këtë rast u organizua nga

...
Është përkujtuar në pallatin e kulturës A.Moisiu 65 vjetori i vdekjes në kampet naziste...