Bashkia e Durrësit dhe Shtëpia Botuese "Toena" kanë sjellë në pallatin e kulturës të Durrësit një

...

La memoria del Vento (Kujtesa e erës) 50 vjet të Shqipërisë në histori fotografike titullohet

...

Aktivitetet ditën e flamurit në Durrës kanë vijuar edhe pasdite teksa në odeonin Nikolin Xhoja

...