Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar fillimin e punimeve për rikonstruksionin dhe...
Bashkia e Durrësit në prag të sezonit turistik po mer një sërë masash me qëllim përmirësimin e...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar disa rrugë dhe hapësira publike të reja në

...