Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Italisë në...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka arritur një fitore spektakolare duke marrë besimin e

...
Kryebashkiaku i Durresit Vangjush Dako ka çelur edicionin e katert te “FESTIVALI I FILMIT DURRËS”. Ky...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe ministri i brendshëm Saimir Tahiri kanë vizituar

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako i ka dhënë titullin “Mirënjohja e Qytetit” skulptorit të

...