Drejtoria e Shërbimit Social në Bashkinë e Durrësit ka zhvilluar një aktivitet të vecantë ku përvec një...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka deklaruar se të djathtët po bllokojnë...
Inspektoriati kombëtar ndërtimor ka vazhduar me bllokimin e punimeve në sheshin Liria të Durrësit dhe kjo...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka njoftuar të gjithë qytetarët e Durrësit se autobuzët e...