Pas 25 vitesh, 5800 familje fermere në shtatë fshatra të Durrësit do të kenë ujë në tokat e tyre.

...

Kryeministri Edi Rama së bashku me kryebashkiakun e Durrësit Vangjush Dako kanë inspektuar punimet që po

...

Më shumë dashuri dhe më shumë vëmendje në këtë fundviti për njerëzit në nevojë. Me këtë mesazh, u organizuan

...

Kryetari i Bashkisë së  Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Hungarisë në

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Polonisë në

...