Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka përuruar një çerdhe të në ditën ndërkombëtare të fëmijëve në 1...
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim ambasadorin e Italisë në...

Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako ka arritur një fitore spektakolare duke marrë besimin e

...
Kryebashkiaku i Durresit Vangjush Dako ka çelur edicionin e katert te “FESTIVALI I FILMIT DURRËS”. Ky...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe ministri i brendshëm Saimir Tahiri kanë vizituar

...