Për të diskutuar rreth situatës së krijuar në Durrës e Shijak nga përmbytjet e ditëve të fundit si

...

Bashkia Durrës mbështetur në situatën aktuale të menaxhimit të mbetjeve në vend dhe me mbështetje të IFC,

...

Në Shqipëri ka punë, por duhen profesionistë. Kështu, ka deklaruar ministri i Mirëqenies Sociale

...

Ministri i mireqënies sociale dhe rinisë Erion Veliaj dhe kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako

...