Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka marrë pjesë në një takim të zgjeruar lidhur me

...

Bashkia e Durrësit sqaron opinionin publik se në plazhin e Durrësit po kryhet një investim madhor që

...

Edicioni i III-të i Festivali Ndërkombëtar Veror i Filmit në Durrës (International Film Summerfest

...

Teatri A.Moisiu dhe drejtoria e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Durrësit kanë organizuar një ceremoni me

...