Ashtu si cdo vit, në fund të muajit tetor në qytetin e Durrësit është zhvilluar Festa e Ullirit, e cila

...

Në 15 maj 2017 në Sallën e Këshillit Bashkiak në Bashkinë e Durrësit u realizua, sipas

...

Është zhvilluar edicioni i 6-të i festivalit ndërkombëtar të Filmit në Durrës. Ndryshe nga

...

Në ambjentet e Këshillit Bashkiak të Durrësit, Agjensia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural zhvilloi takimin me

...

Në kuadër të programit Evropian"Erasmus PLUS",  Qendra “ Open Doors” me seli ne Tiranë,  ka zgjedhur

...