Delegacioni i Bashkisë Durrës, i kryesuar nga nënkryetari i Bashkisë Zhulien Varfaj, mori pjesë në

...
Bashkia e Durrësit dhe komuna e Ulqinit kanë firmosur një Program konkret Bashkëpunimi me afat...

Nën kujdesin e Kryebashkiaut të Durrësit, Vangjush Dako, Bashkia Durrës dhe Programi për

...

Bashkia e Durrësit ka çelur sezonin turistik për vitin 2010. Në këtë ceremoni merrte pjesë kryetari i...