Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes Sonila Qato, Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush

...
Në përkujtim të 20 nëntorit 1943, në lapidarin simbol të kësaj dite, Bashkia e...

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, Kryetari i Bashkisë së Durrësit

...
Në kuadër të “Ditës Ndërkombetare të të Drejtave të Femijeve” Zyra e Mbrojtjes së Fëmijëve, në Bashkinë...
Nën kujdesin e vecantë të kryetarit të Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ëshët zhvilluar në 14 gusht Nata e...