Brenda vitit të parë të mandatit të ardhshëm të bashkisë nisin punimet për ndërtimin e impiantit të

...

 

Projektit të Bashkisë së Durrësit “Epoka e re Urbane”, i bashkangjitet edhe një tjetër gur i çmuar siç

...

Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako, ka përuruar përfundimin e  punimeve të rrugës

...

Bashkia Durres në partneritet me Banken Boterore dhe SOROS, gjate viteve

...

Punimet për zbatimin e projektit madhor të ujësjellësit të Durrësit fillojnë në shtator. Lajmi u

...