Ditën e dielë në datën 6 prill do të zhvillohet për herë të parë në Durrës Maratona Ballkanike nën

...

Për 5 ditë me radhë qyteti i Durrësit do të jetë vëmendja letrare mbarëkombëtare, vend i cili

...

Përfaqësues të rreth 30 grupeve artistike nga vendi dhe rajoni, pjesëmarrës në aktivitetin

...
Është përkujtuar në Durrës 71 vjetori i rezistencës ndaj pushtimit Italian. Në ceremoni...
Është përkujtuar në Durrës 72 vjetori i rezistencës ndaj pushtimit Italian. Në ceremoni merrnin...