Adhurim Qehajaj | CV
Drejtoria e Planifikimit dhe kontrollit te territorit ,Sektori i Urbanistikes Organigrama | Rregullore
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Emiriana Sako | CV
Drejtoria e Përgithshme e Shërbimeve dhe Punëve Publike Organigrama | Rregullore

Dalina Bucaj | CV 
Drejtoria e Përgjithshme Ligjore, Arsim Kulturë dhe Burime Njerëzore Organigrama | Rregullore
+355682070423
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Genciana Minxha | CV
Drejtorine Ekonomike Organigrama | Rregullore
 

Luan Dajko | CV 
Drejtoria e Taksave dhe tarifave vendore Organigrama | Rregullore
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Meme Xhaferaj | CV
Drejtoria e Sherbimit Social |Organigrama | Rregullore
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ina Xhakoni | CV
Drejtoria e Politikave te Zhvillimit Organigrama | Rregullore
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Ardian Gurra | CV 
Drejtoria e Arsim -Kulture-Sport-Rini-Komunitete Fetare Organigrama | Rregullore
+355 52 800943
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Majlinda Palodhi CV
Drejoria e Auditit te Brendshem Organigrama | Rregullore
 
 

Ermal Lufo | CV 
Drejtoria e Përgjithshme e Menaxhimit Financiar Organigrama | Rregullore