Durrësi nuk është vetëm krenaria dhe dashuria e dursakëve, por e te gjithë shqiptarëve, nuk është vetëm e brezit tim por e gjithë brezave. Durrësi nuk duhet të jetë vetëm ambicia dhe egoja jonë krenare, por duhet të kthehet në një realitet krenar:
Ta kthejmë atë nga portë për në Evropë, në një destinacion evropian, pjesë e këtij qyteterimi dhe zhvillimi. Durrësi është histori, turizëm, natyrë, port. Të vazhdojmë të ndërtojmë të ardhmen dhe të nxjerrim në pah të gjitha vlerat e qytetit tonë, të së shkuarës dhe të së tashmes për të ndërtuar të ardhmen evropiane.

Këtë do ta bëjmë të gjithë së bashku!

nenshkrimi