Lista e fituesve në kuadër të Thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës: 

Orjana Cela - Psikologji Sociologji 

Ornela Doraci - Psikologji

Klaudia Biduli - Administrim Publik

Enisa Shaba – Administrim Publik

Nafie Tota – Administrim Publik 

Anisa Nderjaku – Administrim dhe Politikë Sociale

Griselda Cuka - Punë Sociale

Raimonda Dyrmishi - Sociologji

Artjola Miftari - Psikologji Sociologji

Ervis Kamberi - Menaxhim Ndërtimi, Inxhinieri Zbatimi

Reina Mezini – Inxhinieri Agromjedis

Xhesiana Dokja – Drejtësi

Ina Alushi – Drejtësi

Aniljana Kavalli – Drejtësi

Murat Musai – Drejtësi

Rovena Mullaj – Drejtësi

Valiana Rama – Drejtësi

Xhuana Borici – Shkenca Politike

Kadire Cejku – Shkenca Politike

Olta Muca – Bankë Financë

Uran Kupi – Informatikë Ekonomike

Era Farruku – Financë Kontabilitet

Marsida Zoto – Financë Bankë

Daniela Hysollari – Ekonomik

Eglantina Rrahmani – Matematikë Informatike

Dilaver Musai – Informatikë

Florenc Borishi – Informatikë

Artida Murati – Matematikë Informatike

Kristian Josifi – Teknologji Informacioni dhe Komunikimi 

Eklitona Kadiu – Informatikë Biznesi

Aferdita Treshnjaku – Gazetari Komunikimi