Printo

Datë 30.06.2022 në orën 10:00 zhvillohet mbledhja e rradhës e Komitetit Drejtues për bashkërendimin e veprimtarisë së institucioneve dhe autoriteteve përgjegjëse, në nivel vendor, dhe referimin e rasteve të dhunës në familje.
Mbledhja do të zhvillohet tek Hotel Arvi, salla e konferencave.