"Me dhimbje të thellë dhe pikëllim te madh mësuam mbi ngjarjen tragjike në shkollen Morvillo-Falcone te qytetit te Brindizit.

Më lejoni që, duke qenë pranë jush në keto momente të vështira, t‘Ju shpreh Ju dhe nëpërmjet jush, familjarëve te studentëve, qytetarëve te Brindizit dhe gjithë Italisë, ngushëllimet e mia më të sinqerta dhe solidaritetin njerëzor të qytetarëve të Durrësit."

Kryetari i Bashkisë Durrës

Vangjush DAKO